Background Image

Begeleiding & coaching

Begeleiding & coaching

MOTIVEREN - INSPIREREN - VERBINDEN
Begeleiding & Coaching

IN HET KORT

Wij bieden twee vormen van begeleiding aan tijdens jouw teambuilding. Samen bespreken we welke vorm best bij de doelstelling van jouw teamevent past.

  • ONE TEAM begeleiding: fun, samen een leuke tijd beleven en mensen verbinden staan centraal. 
  • ONE TEAM PLUS begeleiding: intens en doelgericht werken rond groepsdynamiek en andere specifieke thema's. 
Om je op weg te helpen hebben een aantal formules uitgewerkt. Deze zijn een aanzet om een programma op maat van jouw team uit te werken. Bekijk hier alle formules.


IN HET LANG

Samen erop uit gaan inspireert, motiveert en verbindt mensen. Bij Outdoorteam geloven we dat dit best kan door:
  • sportieve activiteiten;
  • buiten in de natuur;
  • waarbij mensen uit hun comfortzone komen;
  • en te zorgen voor een goed balans tussen inspanning en ontspanning.
We helpen je graag met het samenstellen van het juiste programma voor jouw team met de geschikte activiteiten én de juiste begeleiding of coaching, want die spelen een cruciale rol in hoe de teambuilding ervaren wordt en hoe lang het effect van de teambuilding meegedragen wordt.

Bij al onze activiteiten neemt samen plezier maken een centrale rol in. Samen plezier maken zorgt voor meer positieve teams en heeft een positief effect op het plezier en enthousiasme op de werkplek. Daarnaast hebben we in alle activiteiten aandacht voor samenwerking, communicatie, vertrouwen en verbondenheid. Er ontstaat daardoor een gevoel van verbondenheid en een wij-gevoel (samen één team). Dat zorgt voor meer (h)echte teams die productiever worden en samen meer succes bereiken. Wij noemen deze aanpak ONE TEAM begeleiding. We verwerken deze manier van werken in ELKE activiteit of teambuilding van Outdoorteam. Om onze ONE TEAM aanpak tot zijn recht te laten komen, werken we voor een aantal activiteiten in groepen van 6 tot max. 23 deelnemers. Ben je met meer dan splitsen we voor die activiteiten graag op in meerdere groepen. Is bespreeekbaar.  
 
Maar soms wil je nog verder gaan en wil je graag meer te weten komen over hoe je team functioneert of hoe iedereen zich tot elkaar verhoudt in de groep (groepsdynamiek) of misschien wil je wel werken rond heel specifieke doelen (bv. nieuw team kneden, leiderschap stimuleren...). Dergelijk programma kan kan heel erg intens worden en vraagt persoonlijk engagement van alle deelnemers. Wij noemen deze aanpak ONE TEAM PLUS begeleiding. We verwerken deze manier van werken alleen in teamsessies waarbij dit vooraf duidelijk is afgesproken. Om onze ONE TEAM PLUS aanpak tot zijn recht te laten komen, werken we voor een aantal activiteiten in groepen van 6 tot max. 16 deelnemers. Ben je met meer dan splitsen we voor die activiteiten graag op in meerdere groepen. Is bespreeekbaar.  

Om je alvast wat op weg te helpen hebben we een aantal formules / concepten uitgewerkt. Deze zijn een aanzet om vervolgens een programma op maat van jouw team uit te werken. Bekijk hier alle formules.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Contacteer ons dan en we nodigen je uit voor een eerste vrijblijvende kennismaking. 


Background Image