family & friends - Voor gezinnen en kleine groepen van 2 tot 12 deelnemers.

family & friends

family & friends

Voor gezinnen en kleine groepen van 2 tot 12 deelnemers.

Bij de Family activiteiten gaat geen begeleider mee op stap, maar dat is ook niet nodig. Via filmpjes, een kaartje, QR-codes en je smartphone lukt het helemaal zelf. 

Family Adventure Trail

avontuurlijke tocht - samenwerken - in kleine groep
outdoorteam 2 - 12 deelnemers

De Family Adventure Trail is een avontuurlijke tocht waarbij je onderweg verschillende hindernissen tegen komt die jullie samen moeten overwinnen. Vooral samen goed nadenken hoe je het zult aanpakken en dan echt samenwerken om te slagen zal nodig zijn. 

Family Shoot Out

verrassend - zeer gevarieerd - in kleine groep
outdoorteam 2 - 12 deelnemers

De Family Shoot Out is een schuttersparcours waarbij acht schietproeven tot een goed einde gebracht moeten worden. Wie kroont zich tot de schutterskoning(in) van jullie groepje?

Family Treasure Hunt

avontuurlijke schattenjacht - oriëntatie - in kleine groep
outdoorteam 2 - 12 deelnemers

De Family Treasure Hunt is een avontuurlijke schattenjacht met als doel de code van de kluis te kraken en zo toegang te krijgen tot de schat. Je verplaatst je te voet, met de fiets en per boot van het ene punt naar het andere. Onderweg zijn er avontuurlijke opdrachten en puzzels om op te lossen. 

image
Pic Pic Pic Pic Pic

Iedereen fan van Outdoorteam

 • Het is fantastisch om te zien hoe gedreven de outdoorteam coaches zijn. We waren hier voor onze schoolsportdag en zels Alice die bang is voor water vond het vet cool!

  Juf Anna
  OLV Sint-Anna basis school
 • Professionele aanpak met een immense inzicht in de diversiteit van de groep. Oog voor veiliheid en de capaciteiten van de deelnemers. Op en top in orde.

  Rick Dempsey
  Teambuilding bedrijf
 • Uitdagend zowel fysiek als mentaal, onze groep stoere hockeyers konden toch de eindstreep halen maar het ws een pak minder makkelijk dat de jongens verwacht hadden. Dikke duim aan het OutdoorTeam voor de gelsaagde challenge!

  KHCBrugge
  U16 Boys