Familie - Voor gezinnen en kleine groepen van 2 tot 12 deelnemers.

Familie

Familie

Voor gezinnen en kleine groepen van 2 tot 12 deelnemers.

Bij de Family activiteiten gaat geen begeleider mee op stap, maar dat is ook niet nodig. Via filmpjes, een kaartje, QR-codes en je smartphone lukt het helemaal zelf. 

Family Adventure Trail

avontuurlijke tocht - samenwerken - in kleine groep
outdoorteam 2 - 12 deelnemers outdoorteam 6 - 15 deelnemers

De Family Adventure Trail is een avontuurlijke tocht waarbij je onderweg verschillende hindernissen tegen komt die jullie samen moeten overwinnen. Vooral samen goed nadenken hoe je het zult aanpakken en dan echt samenwerken om te slagen zal nodig zijn. 

Family Shoot Out

schietproeven - verrassend & gevarieerd - in kleine groep
outdoorteam 2 - 12 deelnemers outdoorteam 6 - 15 deelnemers

De Family Shoot Out is een schuttersparcours waarbij acht schietproeven tot een goed einde gebracht moeten worden. Wie kroont zich tot de schutterskoning(in) van jullie groepje?

Family High Ropes

klimmen - grenzen verleggen - in kleine groep
outdoorteam 2 - 12 deelnemers outdoorteam 6 - 15 deelnemers

De Family High Ropes is een uitdagend hoogteparcours in de bomen. Er zijn 10 posten waar je de grenzen van jouw kunnen opzoekt: durf je nog een beetje hoger, nog een beetje verder… Kun jij de klok laten luiden?

Family Tandem Tour

ontdekkingstocht - tandem - in kleine groep
outdoorteam 2 - 12 deelnemers outdoorteam 6 - 15 deelnemers

De Family Tandem Tour is een speurtocht met de tandem mountainbike. Durf je offroad gaan en vind je de plekken waar de foto’s zijn genomen? Kunnen jullie het raadsel oplossen?

SUP

SPORTIEF - ONTSPANNEN - GENIETEN
outdoorteam 2 - 12 deelnemers outdoorteam 6 - 15 deelnemers outdoorteam >15 deelnemers

SUP of Stand Up Paddle is rechtstaand op een plank met gebruik van een lange peddel over het water glijden. Suppen is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Voor je het weet ben je op verkenning naar de mooiste plekjes van het meer van Polderwind. 

Family Treasure Hunt

avontuurlijke schattenjacht - oriëntatie - in kleine groep
outdoorteam 2 - 12 deelnemers outdoorteam 6 - 15 deelnemers

De Family Treasure Hunt is een avontuurlijke schattenjacht met als doel de code van de kluis te kraken en zo toegang te krijgen tot de schat. Je verplaatst je te voet, met de fiets en per boot van het ene punt naar het andere. Onderweg zijn er avontuurlijke opdrachten en puzzels om op te lossen. 

Kampvuur

Gezellig - genieten - magisch
outdoorteam 2 - 12 deelnemers outdoorteam 6 - 15 deelnemers outdoorteam >15 deelnemers

Wat is er leuker dan de dag gezellig samen afsluiten rond een kampvuur met een drankje in de hand? Dit is pas echte teambuilding!

image
Pic Pic Pic Pic Pic

Iedereen fan van Outdoorteam

 • Het is fantastisch om te zien hoe gedreven de outdoorteam coaches zijn. We waren hier voor onze schoolsportdag en zels Alice die bang is voor water vond het vet cool!

  Juf Anna
  OLV Sint-Anna basis school
 • Professionele aanpak met een immense inzicht in de diversiteit van de groep. Oog voor veiliheid en de capaciteiten van de deelnemers. Op en top in orde.

  Rick Dempsey
  Teambuilding bedrijf
 • Uitdagend zowel fysiek als mentaal, onze groep stoere hockeyers konden toch de eindstreep halen maar het ws een pak minder makkelijk dat de jongens verwacht hadden. Dikke duim aan het OutdoorTeam voor de gelsaagde challenge!

  KHCBrugge
  U16 Boys