Background Image

Over ons

Over Outdoorteam

Eenvoud | authenticiteit | back to basics | natuur
Outdoorteam is sinds 2015 gevestigd op Domein Polderwind, sindsdien onze enige en vaste standplaats. 

Onze aanpak is erop gericht om jou een hele fijne tijd te laten beleven bij ons; getuige daarvan de levendige gesprekken bij de BBQ’s & kampvuren en de lovende commentaren nadien.

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan leuke outdoor activiteiten, maar we zijn ook oprecht geïnteresseerd in jou en jouw team. De begeleiders werken niet zomaar een programma af, maar kijken en luisteren ook naar wat in de groep leeft en passen de activiteiten en hun begeleiding daaraan aan. Wie graag dieper wil graven in wat leeft in de groep (groepsdynamiek) en/of bij individuele deelnemers (persoonlijke ontwikkeling) kan ook bij ons sinds enkele jaren ook terecht voor een ONE TEAM PLUS begeleiding. Dit is een (intensieve) coaching van jouw team, vooral gericht sport- en en bedrijventeams. 

We kiezen heel bewust om zowel met diverse particuliere groepen (families, verenigingen, vrijgezellen...) als met bedrijven te werken. Ook voor kinderen, jongeren en personen met een beperking passen we onze programma's graag aan en werken we iets op maat uit. Deze mix van mensen, leeftijden en groepen houdt onze geest en creativiteit wakker waardoor het elke dag weer anders is en enorm boeiend blijft. Elk programma voorziet een evenwicht tussen
  • eenvoud, authenticiteit, back to basics & nature: alle activiteiten gaan zoveel mogelijk in openlucht door, unieke opdrachten & proeven, zonder overbodige blingbling, overdreven kicks of hightech snufjes.
  • afwerking, verfijning, op maat: wat we doen is 'af' zodat jij en je team kunnen ontspannen en zich helemaal laten onderdompelen.
We werken ook heel nauw samen met de eigenaar van het domein, Rode Kruis-Vlaanderen. In 2017 bouwde zij een hotel op het domein (Hotel Domein Polderwind) om iedereen, maar in het bijzonder mensen met een zorgbehoefte of beperking vakanties aan te bieden. Dit hotel en met uitbreiding de hele samenwerking met Rode Kruis-Vlaanderen is uniek en een meerwaarde voor iedereen.

Joerie Plaetevoet is oprichter en bezieler van OutdoorTeam. Zijn persoonlijke en professionele loopbaan en ervaring vormen de kern van de huidige organisatie.

 


Avonturentocht | Rafting | Vlottentocht | paintball | Mountainbike